Νέα & Ειδήσεις

«ΔιαβάΖΩ» : Χάρισε δύναμη - Χάρισε βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων Κύριο

Με την πρωτοβουλία της Άτυπης Εθελοντικής Οργάνωσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης WinCancer, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου πηγαίνουμε το αγαπημένο μας βιβλίο, μαζί με μία υπογεγραμμένη ευχή, από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα στον σταθμό του μετρό στον Κεραμεικό, ως ένα δώρο στους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων της χώρας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η δράση «ΔιαβάΖΩ» ΜΑΣ καλεί να ξεπεράσουμε τα 5.000 βιβλία που συγκεντρώθηκαν πέρυσι και έδωσαν δύναμη στους ασθενείς. Ταυτόχρονα, στελεχώθηκαν με βιβλία οι βιβλιοθήκες του Γ.Ο.Ν.Α. «Άγιος Σάββας», του Γ.Ο.Ν.Π. «Μεταξά», του Γ.Ο.Ν.Κ. «Άγιοι Ανάργυροι» και του «Θεαγενείου» και δημιουργήθηκαν 4 δανειστικές βιβλιοθήκες σε νοσοκομεία και πολιτιστικά κέντρα της χώρας.

Σίγουρα φέτος μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτόν τον αριθμό και να μοιράσουμε αγάπη και συντροφιά σε όλους τους συνανθρώπους μας που θα νοσηλεύονται τις ημέρες των εορτών . 

Μπορείς να μας χαρίσεις ένα βιβλίο σου ;

Δες στην βιβλιοθήκη σου .. σε περιμένουμε στον Κεραμικό !

ΧΧΧΧΧ

Ακολουθήστε μας

Log in

Ε! Πριν φύγεις...

Κάνε εγγραφή στο Newsletter της Φιλολογικής γωνιάς για να λαμβάνεις πρώτος νέα, κρυφό υλικό, ενημερώσεις και πολλά άλλα!